Nyhetsindex

Välkommen till en webbplats om träning, friluftsliv, hälsa och upplevelser. Det finns åtskilliga aktiviteter att välja bland för den som är intresserad. Camping är idag otroligt populärt i vårt avlånga land och det är något som går hem hos både turister och svenskar. Under sommarmånaderna så är det inga många campingplatser som står tomma, så om ni vill ha chansen att uppleva livet på en camping så är det bra att vara ute i god tid.

Det spelar egentligen ingen roll var i Sverige ni bestämmer er för att campa för där kommer säkert finnas någon campingplats som faller er i smaken. Om ni bestämmer er för att ta er husvagn till en campingplats i Västra Götaland så kan ni alltid välja att bo på Skotteksgården i Ulricehamn, eller varför inte bo några nätter på Johannesvik Camping & Stugby i Kungshamn? Om ni vill ta er husvagn något längre söderut så kan ni alltid välja en campingplats som Skrea Camping & Stugby i Falkenberg. Detta är en utav Hallands största campingar och också en av de mest populära campingplatserna. Skrea Camping & Stugby är en fyrstjärning campingplats som har mer än 100 000 gästnätter om året.

Denna webbplats tar upp ett brett utbud friluftsaktiviteter, tester och kuriosa förknippat med hälsa. Förutom att inspirera hoppas vi informera om köptips för den som också behöver utöka sin utrustning med sovsäckar och annat för träning.